Ryhmät

Eliisa Marjaana kutsuu luokseen elämysrikkaalle retkelle ryhmiä, jotka arvostavat kotimaista suunnittelua ja käsityötä. Nahkaverstaan tuotteiden syntyyn ja alkuperään pääsee tutustumaan ainutlaatuisen pajakierroksen avulla.

PAJATEATTERI

Aluksi suvun vaiheita ja käsityöperinteitä esitellään teatterin keinoin. Ilkka on käsikirjoittanut esittämänsä ”Tiuhteinta Tavaraa”-monologin, jonka kesto on 45 min tai vaihtoehtoisesti lyhyt versio 15min. Istumapaikkoja on 50 hengelle.

TYÖNÄYTÖS

Pajateatterin lisäksi ryhmien vierailuohjelmaan kuuluu mielenkiintoinen työnäytös, jossa esitellään lompakon eri työvaiheet nahkavuodasta valmiiksi tuotteeksi.

OSTOSMAHDOLLISUUS

Lopuksi vierailijat pääsevät löytöretkelle verstasmyymälään.

Ryhmien koko voi vaihdella 10–50 henkilöön ja maksuttoman kierroksen kokonaiskesto on noin 1-1,5 tuntia ohjelmasta riippuen, kahvitus 30 min.
Toivomme ryhmiltä ennakkovarausta.

KAHVITUS

Kahvituksen järjestämme tilauksesta, hinta ja tarjottavat aina sopimuksen mukaan. Talon isäntä Ilkka leipoo ruisleivän vanhaan kokemäkeläiseen juureen käyttäen kotimaisia luomujauhoja. Myös makea ruiskääretorttu on monen herkku. Ruispizza ja sämpylät kuuluvat repertuaariin.

Matkaan on myös helppo yhdistää vierailuja muihin käsityöyrityksiin sekä Sastamalan ja Huittisten kaupunkien nähtävyyksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!